01. Allmänt om webbutveckling

Vad jobbar du på just nu?

2014-12-09 18:54 #0 av: Anna

Vilka projekt har du på G för tillfället?

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2015-04-09 19:35 #1 av: Stephanie

Eftersom jag inte är så duktig, så är det inga avancerade projekt här inte... En sak jag har tänkt göra är ett program för att räkna ut min lön Skrattar Eftersom jag jobbar timmar lite här och där, så är det svårt att ha koll på hur mkt jag kommer få ut varje månad. Så jag tänkte att det kunde vara en lite kul grej att se om jag kan få ihop nåt där jag kan mata in vilka tider jag jobbat och få fram vad jag kommer få ut Glad Jag har inte tagit tag i det än  dock... 

Anmäl
2015-04-15 22:03 #2 av: MichaelE

Jag har två projekt, ett större community kring ett spel där man kan skapa grupper som där man kan utmana varandra inom. Mer info kommer i höst.

Det andra är att skapa ett avancerat wordpress-tema som använder sig av canvas.

Anmäl
2015-04-15 22:16 #3 av: Anna

Jag har också flera projekt på G just nu - dels en ganska enkel skoluppgift (skapa en webbplats efter vissa specifika kriterier), sedan bygger jag en webbshop åt en kund, samtidigt som jag tar fram en hel webblösning + grafisk profil till en svensk bystugeförening. Lär mig massor. :)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2015-04-15 23:05 #4 av: yeahsica

Jag håller på med ett eget mini-CMS (objektorienterad PHP) som ska användas till mina bloggar i framtiden. Är också i planeringsfasen vad gäller en webbshop, men där vet jag inte än om jag ska koda själv eller använda WooCommerce eller något annat färdigt.

#3 Vad använder du för något till webbshopen du håller på med? Om du vill dela med dig ^^,

Anmäl
2015-04-16 09:28 #5 av: Anna

#4 På begäran av kunden använder jag WooCommerce, som jag anpassar och implementerar i deras webbplats. Har aldrig använt WooCommerce tidigare men jag tycker det funkar riktigt bra faktiskt! :)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2015-04-16 11:05 #6 av: Davbjo

Jag kodar ett system som hanterar incidenter åt en internationell concern, jag har nyligen släppt ett system som hanterar reklamationer inom samma concern.

För 15 månader sedan hade jag aldrig kodat i C# eller varit inne i Visual Studio, men nu har jag släppt några system kodat i dessa, så det är väl tur att man kodat i annat förr.

Tidigare har jag kört uteslutande PHP och MySQL, då har jag kodat en rad system åt olika företag samt en fullfjädrad webbshop till mitt eget företag (som nu är nedlagt).

Kvackyou.se | Imsoevil.com | @davbjo | OmVardagsmat | Viktoperation
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.